Przy stale rosnących kosztach pracy i związanych z zatrudnieniem personelu obciążeniach administracyjnych, outsourcing to doskonałe rozwiązanie.
Kelnerzy, kucharze i hostessy
Młode, dynamiczne osoby, dobrane pod kątem pracowitości, zdyscyplinowania i odpowiedzialności. Sprawdzeni w pracy i systematycznie szkoleni.
Sposób i obszar działania
Firma ma zasięg ogólnopolski. Nasi klienci to hotele, restauracje, firmy cateringowe, agencje eventowe, klienci korporacyjni i indywidualni.
Realizujemy zlecenia krótkoterminowe (np. pomoc przy obsłudze bankietów) i czasowe (kontrakty consultingowe, szkolenia dla firm). Posiadamy doświadczenie gastronomiczne i znamy potrzeby tej branży.
Zapewniamy krótki czas realizacji zamówienia, nadzór nad naszym personelem i realizację zlecenia zgodnie z wymaganymi przez Klienta standardami
Zlecenie przekazywanie jest telefoniczne, lub pocztą elektroniczną (e-mail).